Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

help me! problems after start up


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 26black

26black

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:02 AM

Posted 15 June 2014 - 02:34 PM

Laptop starts up fine.
Then whatever programme i choose to open, slows down and crashes for 10-20 mins. "not responding, icons dissapear from desktop reappear...
sometimes disables MSE and acton centre asks to chose anti virus..
occasionaly I get the error message: Mongoose line 380
And once something to do with CHAMELEON, but i think this is legit - ASUS related?
 
After this 10-20 min delay, laptop runs at aound 90per cent, maybe a tiny bit slow.
 
MB free version full scan, nothing found. Mse nothing. Superantisp, only tracking cookies.
Was going to try ESET but not sure if I have to uninstall one of the above first?
 
ASUS ULTRABOOK UX32A WIN7 64 SP1
 
Many thx

EDIT: Moved from MRL forum. No logs posted. ~bloopie


Edited by bloopie, 15 June 2014 - 03:36 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 22,958 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:02 AM

Posted 15 June 2014 - 06:47 PM

Your post got bounced back because you did not post the required logs as I linked to in your other thread.

 

See this on how it explains attaching the required logs

 

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/34773/preparation-guide-for-use-before-using-malware-removal-tools-and-requesting-help/

 

Edit: Do not post the logs in this thread. The logs have to be posted in a new thread in the Malware Removal Forum.


Edited by JohnC_21, 15 June 2014 - 07:13 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users