Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Games still dont work right Grinler


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!


  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 AM

Posted 23 November 2004 - 06:05 PM

Well thye still dont work right. I dont get redirected to the high scores and sometimes they dont load. Just to tell you. :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,639 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:29 AM

Posted 23 November 2004 - 06:18 PM

Almost there :thumbsup:


Try it now

#3 JEservices

JEservices

    helping hand


  • Members
  • 1,700 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Texas
  • Local time:02:29 AM

Posted 23 November 2004 - 06:33 PM

I just tried a moment ago. They are still down.
We are all curious like a cat. We wonder, we ask, we learn.
Please post back when a suggestion works, so that others may learn.

#4 JEservices

JEservices

    helping hand


  • Members
  • 1,700 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Texas
  • Local time:02:29 AM

Posted 23 November 2004 - 06:38 PM

They are up now!! Very good job! :thumbsup:
We are all curious like a cat. We wonder, we ask, we learn.
Please post back when a suggestion works, so that others may learn.

#5 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!

  • Topic Starter

  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 AM

Posted 24 November 2004 - 12:17 AM

Thanks grinler what was wrong? Server problem with host?
Just curious thanks again!

#6 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,639 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:29 AM

Posted 24 November 2004 - 10:53 AM

No i changed something :thumbsup:

and it broke!

#7 cowsgonemadd3

cowsgonemadd3

    Feed me some spyware!

  • Topic Starter

  • Banned
  • 4,557 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 AM

Posted 24 November 2004 - 03:27 PM

LOL I guess "Practice makes perfect!" And the old website saying "Test Test Test"........
At least its able to be fixed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users