Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Thunderbird Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sniper8752

sniper8752

  • Members
  • 385 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:42 AM

Posted 31 May 2014 - 09:41 AM

I get an error about SSL certificates when using Thunderbird.  I am running the latest version of Avast, which is giving off the error message.  I followed this: http://mydigitalbath.wordpress.com/2008/04/06/howto-setup-thunderbird-with-avast-antivirus-2/ but got stuck at the "Config Avast" section.

Edited by Orange Blossom, 31 May 2014 - 09:43 AM.
Moved to more appropriate forum. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 scotty_ncc1701

scotty_ncc1701

  • Members
  • 520 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:42 AM

Posted 31 May 2014 - 10:18 AM

I think your issue is, about configuring AVAST, is that the instructions are for version 4.8, the current version is 9.  I think what you want may be in the mail shield area.

 

Best of luck.


Edited by scotty_ncc1701, 31 May 2014 - 10:18 AM.


#3 sniper8752

sniper8752
  • Topic Starter

  • Members
  • 385 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:42 AM

Posted 31 May 2014 - 10:23 AM

I looked there, but did not see those options






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users