Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

file config


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 upspirits

upspirits

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:09 PM

Posted 22 May 2014 - 06:52 AM

Hello clickers,I have been on this site before left for awhile and returned today! My prob is when I start up I get a notification of (file config.ini not exist or invalid) Why does this appear and what is the remady?? Your help in this matter much appreciated !!                                           Jack (upspirits)



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,189 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:02:09 PM

Posted 22 May 2014 - 07:33 AM

Welcome Jack,

A bit more information please. OS, file type(s) involved, single folder or multiple, everything current - OS, security, etc?

Thanks


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E


#3 sajilv

sajilv

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 22 May 2014 - 08:11 AM

didn't understand, plz give more info

#4 upspirits

upspirits
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:09 PM

Posted 24 May 2014 - 09:28 AM

That is all the info I get on screen (file config.ini no exists or invalid)



#5 dicke

dicke

    Paraclete


  • Members
  • 2,189 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Charlotte, NC
  • Local time:02:09 PM

Posted 24 May 2014 - 04:06 PM

Hi,

OK, can you tell us the operating system installed and what type of hardware you are using?

Thanks


Stay well and surf safe [stay protected]

Dick E


#6 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,551 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:09 PM

Posted 25 May 2014 - 09:57 AM

Please...post the exact error message as it appears onscreen.

 

Louis



#7 upspirits

upspirits
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:09 PM

Posted 25 May 2014 - 09:59 AM

My operating system is Windows7 and the only hardware I am using at present is wireless mouse I trust this is what you are asking for?



#8 upspirits

upspirits
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:09 PM

Posted 25 May 2014 - 10:01 AM

for Louis, file config..ini no exists or invalid



#9 upspirits

upspirits
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:09 PM

Posted 25 May 2014 - 10:20 AM

Toshiba   satellite c850-1kn,  system type 64bit,Processor core 2 bit






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users