Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wifi says connected but unable to load any websites


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Aquaticat

Aquaticat

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:56 AM

Posted 17 May 2014 - 06:44 PM

So last night last night after using a service to get rid of malware I have no longer been able to connect to any websites.

 

I use a 

Rosewill RNX-N180UBE Wireless Adapter 

to connect to our wifi and no one else in my family is having the problem

 

I restarted my computer, I used http://www.selectrealsecurity.com/fix-internet-connection, I tried uninstalling the malware service, I installed SUPER Anti Spyware ran that removed all the problems it found,  but nothing so far has worked!

 

Unfortunately I at first thought google chrome was the problem so I uninstalled it and put the setup on a flash drive to reinstall it but you need internet access to install it still -_-

 

So I have internet Explorer and Firefox.

 

Any help is greatly appreciated!


Edited by Aquaticat, 17 May 2014 - 06:45 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users