Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer doesn't start at all.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Pf7090

Pf7090

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:35 AM

Posted 14 May 2014 - 06:19 AM

The machine is a Dell Inspiron 660 running Windows 8.1 with all updates applied - which seems to be the problem.

 

After the last major update, MSIE just stopped working.  You can click on the icon, it flashes, but then dims out without starting the browser.  While I use Firefox, my wife likes Internet Explorer and would like it back.  I've tried to uninstall the updates, but that has failed as well.  Any suggestions?

 

TIA, Paul



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:35 AM

Posted 14 May 2014 - 11:04 AM

What version of IE are you using. There have been bugs in IE11 and a lot of users have rolled back to IE10.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users