Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please can anybody help sort this out?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 julesp

julesp

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:24 PM

Posted 09 May 2014 - 03:33 AM

Hi folks

 

First of all - thanks for taking the time to read this:-)

 

I have been directed here from the malware removal section after my lad got his pc infected. We think it is now clean and all ok but he is still getting the odd corrupt image when using the web.

The main one seems to be the logo at the top of this page - see below

IMG_0771_zps3490e4d6.jpg

Looking at this image and the screen now, the corruption is the same every time too - pixel for pixel.

 

The full details of what we have done can be found on THIS thread where I was advised to post here.

 

The graphics card is built in to the mobo on this pc but just about every other image seems to load ok and games play fine so I don't think its that (but willing to be proven wrong)

 

Any help appreciated - thanks

 

Julian


Edited by julesp, 09 May 2014 - 03:36 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:24 AM

Posted 09 May 2014 - 03:54 AM

The colors etc etc are probably a theme.

 

See HERE  (allow the video to play for a few seconds...)

 

and then go HERE for instructions to Remove the Theme....or maybe add another one.....it will be his choice.   

 

 

 

ps. Give the FireFox browser a run.......HERE


Edited by Condobloke, 09 May 2014 - 03:57 AM.

Condobloke

Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??

 

LINUX IS THE ANSWER

 

I USE LINUX MINT EXCLUSIVELY... NO DUAL BOOT, NO VIRTUAL MACHINE

 

 

 Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.

 

 

 


#3 julesp

julesp
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:24 PM

Posted 09 May 2014 - 04:15 AM

Hi and thanks for the reply

 

Its not the theme that's the problem - its the actual Bleeping Computer logo

Where it should say "from a bleeping computer to a working computer" under the main website logo

 

And also he cannot run internet explorer - it just sits there doing nothing at all - you can try to load a webpage but nothing happens.

Thanks



#4 SamX5

SamX5

  • Members
  • 62 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:11:24 PM

Posted 09 May 2014 - 04:30 AM

Hi Julesp,

 

Have you tried clearing the cache and history within firefox ?  How to clear firefox cache


AMD FX - 8320 | Asus sabertooth 990fx r2.0 | Asus R9 290X | 8gb Corsair Vengeance DDR3 1600mhz | Corsair rm850 | Samsung 256gb 840 | Corsair H80I | CM Storm Trooper


#5 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:24 AM

Posted 09 May 2014 - 04:35 AM

Reset Chrome

 

https://support.google.com/chrome/answer/3296214?hl=en


Condobloke

Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??

 

LINUX IS THE ANSWER

 

I USE LINUX MINT EXCLUSIVELY... NO DUAL BOOT, NO VIRTUAL MACHINE

 

 

 Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.

 

 

 


#6 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:24 AM

Posted 09 May 2014 - 04:39 AM

May as well reset IE too

 

http://support.microsoft.com/kb/923737

 


Condobloke

Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??

 

LINUX IS THE ANSWER

 

I USE LINUX MINT EXCLUSIVELY... NO DUAL BOOT, NO VIRTUAL MACHINE

 

 

 Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.

 

 

 


#7 julesp

julesp
  • Topic Starter

  • Members
  • 26 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:24 PM

Posted 09 May 2014 - 04:40 AM

Thanks all - fixed now:-)

Feel quite daft now as didn't think to reset the cache to clear images.

 

Thankyou all for your help and input :thumbsup2:



#8 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:24 AM

Posted 09 May 2014 - 04:42 AM

It has been a pleasure.

 

ps....use firefox


Condobloke

Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??

 

LINUX IS THE ANSWER

 

I USE LINUX MINT EXCLUSIVELY... NO DUAL BOOT, NO VIRTUAL MACHINE

 

 

 Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.

 

 

 


#9 SamX5

SamX5

  • Members
  • 62 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:11:24 PM

Posted 09 May 2014 - 04:47 AM

Not probz. Its all learning :killcomp: lol


AMD FX - 8320 | Asus sabertooth 990fx r2.0 | Asus R9 290X | 8gb Corsair Vengeance DDR3 1600mhz | Corsair rm850 | Samsung 256gb 840 | Corsair H80I | CM Storm Trooper





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users