Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable to connect to Proxy Server - Need Help!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Rothchyld

Rothchyld

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:14 AM

Posted 03 May 2014 - 11:15 AM

Hello, my name is Joseph Rothchild and I do programming, animation, graphic/web design, and audio/video production. I also do advertising online and I contracted some adware, so I used WebRoot Internet Security and cleaned up my laptop. My laptop runs Windows 7, it is a Dell Ispiron, and it runs the internet off of a Arris Router through time warner cable. 

 

Once I ran WebRoot, it restarted my computer suddenly. When it finished restarting, it came back on saying that Windows had recovered from an unexpected shutdown. When I went to go back to work all my browsers said that they were Unable to Connect to Proxy Server. My router is fine and working (that is how I am on my desktop right now) and it says that it is connected. 

 

I have tried going to command and running:

 

ipconfig  ENTER

netsh winsock reset ENTER

 

Restart the computer, still not working.

 

Disabled my adapter, removed all the networks. 

Enabled adapter, reconnected to my router.

 

netsh activate ipv4 (and v6)

 

I dumped the DNS

 

 

NOTHING WORKS! I have tried ALL OF THIS MULTIPLE TIMES and in different combinations. Nothing has worked and I do not know why. I have reset my router, I tried hooking it up via ethernet and to no avail. 

 

Can someone please help? My laptop is my well being. It is how I take care of my family and I have a project due tomorrow. Thank you for your time and consideration.


Edited by hamluis, 03 May 2014 - 12:07 PM.
Moved from Win 7 to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 dev00790

dev00790

    Bleeping Chocoholic


  • Members
  • 5,037 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:10:14 AM

Posted 05 May 2014 - 07:42 AM

Hi

 

Have you checked the proxy settings in each of the browsers on the computer?

- Try disabling / removing the proxies. If you still get the problem after this let us know.


Regards, dev00790

---------------------------------------

Marge: "Homer, the plant called. They said if you don't show up tomorrow don't bother showing up on Monday." Homer: "Woo-hoo! Four-day weekend!"I do not reply to Private Messages (PMs) asking for assistance - please use the forums instead. If I have been helping you, and I have not replied to your latest post in 48 hours please send me a PM. My Blog





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users