Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Think i have some Malware or a virus


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Xirxies

Xirxies

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:34 AM

Posted 02 May 2014 - 12:54 PM

I recently had a issue pop up that ive tried everything I can think of to fix and havent seem to yet.I'll go to various website and ill have ads or pop ups that ive never had ever pop up going to regular sites. This only seems to happen on Chrome and not on IE as of yet. IE seems to lays the webpages out like they are suppose to be. I've run Malwarebytes and Avast full scans, Revo Uninstaller on Chrome, and CCleaner and nothing has worked yet. No idea what is going on nor do I know what to look for. i took some Screencaps to show in hopes someone can help me.

Edit: Moved topic from Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs to the more appropriate forum.~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Xirxies

Xirxies
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:34 AM

Posted 02 May 2014 - 12:58 PM

cant seem to get the screencaps to upload...

#3 Alex&Vanko

Alex&Vanko

  • Banned
  • 1,394 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:34 AM

Posted 02 May 2014 - 01:29 PM

Did Malwarebytes find anything?You mean that you uninstall Chrome with Revo and have cleaned with CCleaner.



#4 Xirxies

Xirxies
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:34 AM

Posted 02 May 2014 - 01:39 PM

yeah have done all that and its still there. no idea whats causing it. posted on another website and a guy had me do some stuff but after i had finished it was still there

#5 Alex&Vanko

Alex&Vanko

  • Banned
  • 1,394 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:34 AM

Posted 02 May 2014 - 01:52 PM

Download Screen317 Security Check HERE and save it to your Desktop.
* Double-click SecurityCheck.exe
* Follow the onscreen instructions inside of the black box.
* A Notepad document should open automatically called checkup.txt
* Please post the contents of that document.
Note:: If any security program requests permission to access the Internet, allow it to do so

Please download MiniToolBox HERE to your desktop to run it.
Checkmark the following boxes:
* List content of Hosts
* Flush DNS
* Report IE Proxy Settings
* Reset IE Proxy Settings
* Report FF Proxy Settings
* Reset FF Proxy Settings
* List last 10 Event Viewer log
* List Installed Programs
* List Devices (do NOT change any settings here)
* List Users, Partitions and Memory size
Note: When using "Reset FF Proxy Settings" option Firefox should be closed.
Click Go and Copy / Paste the result. (result.txt)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users