Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

The Da Vinci Code.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 newly

newly

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 21 May 2006 - 10:52 AM

I bought the game The Da vinci Code and it will not work once I load it. It tells me my display adapter does not work with the game. I need some suggestions on how to fix this problem. I paid 30 bucks for the game and cannot return it so I would really like to use it. Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Heretic Monkey

Heretic Monkey

  • Members
  • 1,122 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NCSU
  • Local time:06:32 AM

Posted 21 May 2006 - 01:57 PM

Most likely, you have an old/poor video card. Do you know the specs on it? Make, model, clock speed, memory, etc?

#3 bugsbegone

bugsbegone

  • Members
  • 11 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 27 May 2006 - 01:11 AM

There's a Da Vinci Code....game? what?

#4 Wizdabest

Wizdabest

  • Members
  • 684 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:32 AM

Posted 27 May 2006 - 08:45 AM

Yea, there is a da vinci code game.

http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=646545

#5 newly

newly
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:32 AM

Posted 04 June 2006 - 06:13 PM

I have no idea about my video card. I just know I have done everything and still cannot get it to work. Thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users