Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Terador tunneling system error help!!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mcoffee23

mcoffee23

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 22 April 2014 - 06:01 PM

So I have the little yellow sign by my tunneling system icon. Ive tried reinstalling it and changing the disabled components value to 0 and restarting. Even did a clean boot and tried. Nothing is working someone help me plz!!!! :)

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 OldPhil

OldPhil

    Doppleganger


  • Members
  • 4,156 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Long Island New York
  • Local time:07:18 PM

Posted 22 April 2014 - 06:16 PM

Are you working through a Router?  When I installed my Night Hawk tunneling and network controller acquired the yellow signs, I did drivers over ran a post up here nothing would correct it.  That being said it was about three months back every last thing works fine, I did get a comment from another member "If it Ain't Broke Don't Fix it" I pass that on to you as long as all is fine leave well enough alone.

 

Phil


Honesty & Integrity Above All!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users