Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google (or any other google product) not loading properly in any browser


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mee.feed

mee.feed

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:13 AM

Posted 18 April 2014 - 11:37 PM

Google (or any other google product) not loading properly in any browser.

 

I Am Just tired Of This.

 

None of these google products are loadong properly:

 

  • Google
  • Google Play
  • Google Analytics
  • more...

 

They are working fine on other pc on same network.

I tried these in cmd

 

  • ipconfig /flushdns
  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew

 

 

 

But Didnot work.

 

Google's IP is 74.125.227.132 working properly.

Please Give Me Solutions.

 

Google Play Screenshot: qObo3WV.png


Edited by mee.feed, 18 April 2014 - 11:39 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SpywareDoctor

SpywareDoctor

  • Members
  • 256 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:43 PM

Posted 19 April 2014 - 09:42 AM

By far the simplest fix is to use System Restore to roll back Windows to a point in time when your computer was functioning correctly. It allows you to undo system changes without affecting your personal files, such as e-mail, documents, or photos.

Video: Fixing a problem using System Restore






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users