Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

"Server not found" when first loading websites. Page needs refreshing to load


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 stoneforth

stoneforth

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:10 AM

Posted 17 April 2014 - 03:11 AM

When i load a website it almost always comes up with the "server not found" page and i have to refresh over 5 times to get it to load, after it loads the website works fine for a while.

 

I use firefox but i've had problems with chrome as well. I've tried rolling back to the previous version of firefox, turning off windows firewall, uninstalling my antivirus, resetting my modem with the reset button and starting with addons disabled. I'm thinking of just reinstalling windows if i can't fix it.

 

This is a really annoying problem i've had that started around the time firefox updated their browser, although i doubt it was the update that caused it because i have the same problem in chrome. What can i do.

 

I'm using windows 7 with wireless.


Edited by stoneforth, 17 April 2014 - 03:15 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 stoneforth

stoneforth
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:10 AM

Posted 17 April 2014 - 04:15 PM

I reinstalled windows before i tried another computer which is also doing it so all the computers in the house are doing it. Anyone know how to fix it.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users