Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Win XP Wave Slider goes down by itself


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 mondotti

mondotti

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 PM

Posted 12 April 2014 - 01:44 PM

Greetings,

Just as the title says: The wave slider goes down by itself causing me to lose all volume. I have an HP computer with integrated sound card using the Sound max driver. Its running on WIN XP pro SP3, I have already tried uninstalling an re-installing the drivers for the hardware with no luck.

 

I have Symantec Endpoint protection Malware bytes, have run both with nothing turning up. I have run combo fix in conjunction with rougue killer and rkill per an older post I had found on this site.

 

After doing so the sound returned and remained on until I reconnected my internet ( I always unplug the ethernet cable after running programs that remove malware in oder to do a baseline of performance before and after connecting once the clening tools are run).

 

All other programs and performance seem to remain uneffected.

 

As soon as I connected to the internet the problem returned leading me to believe I have something that has a strong hold.

 

I looked at the process moniter and kept checing when it occured in relation to processes running and what I saw was just a generic svchost process that runs when this happens. I can then reset the Wave slide and observe the same result over and over.

 

I repeated the malware steps above to confirm my results and am now at a point where I would just rather cut my loses and reinstall windows and everything else..

 

Any suggestions on what I could do otherwise would be appreciated otherwise its format C:\ and install



BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 mondotti

mondotti
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 PM

Posted 12 April 2014 - 03:02 PM

I apologize for posting here as after having a better look at the forum sub titles, I should have posted in the "security" "am I infected" Area. Please delete as I will repost the same in that forum.

 

Thanks and regards.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users