Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio got cut off after installing an add-on using Firefox


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bigbrown411

bigbrown411

  • Members
  • 77 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:58 PM

Posted 08 April 2014 - 09:34 PM

My audio got off 5-10 minutes after installing ad-block using Firefox. I shut down all my programs open, disconnected my headphones, reconnected them, and the audio was working fine. I feel like this is connected to my installing ad-block. I've already removed it because I'm paranoid about this issue. Should I un-install and then re-installFirefox as well? I feel like this has srewed up my entire internet browser.



BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:58 AM

Posted 08 April 2014 - 11:32 PM

Hi. Can you check Ad Block settings here? http://www.wikihow.com/Remove-Ads-from-Mozilla-Firefox-Using-Adblock-Plus


Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users