Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio stutter/buzz/vibration???


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Damian99

Damian99

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:46 AM

Posted 29 March 2014 - 02:36 PM

I have windows 8 and asus crosshair v formula-z Motherboard and Gigabyte GTX770 OC Rev.2 4GB PCI Express Nvidia Graphics Card

Plus and Sumsung SSD EVO 500GB HD - Corsair Memory Vengeance Pro Series Blue 16GB DDR3 1866 MHz -

CREATIVE Sound Blaster Z PCI Express Sound Card - Corsair CP-9020061-UK CXM Builder series 750W Hybrid Modular Power Supply.


I have some serious issues when playing simple audio via WMP or VLC player sometime i can play Audio for a while before the problem starts and it seems the longer i have music playing the worse it gets, as time goes on.

What happens is every so often, for no longer than about a second, the Audio seems to buzz/vibrate/stutter like a power surge(very difficult to explain exactly the right problem.

I have tried all sorts and cannot get to the bottom of this, i have downloaded LatencyMon but don't really understand it.

Can anyone please help, it's driving me insane.


Thanks



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users