Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Skydrive prevents printing, can't disable, can't change user


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 blaumann

blaumann

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:39 AM

Posted 26 March 2014 - 02:45 PM

I was able to print with my new Win 8.1 Acer laptop. Suddenly Skydrive started to pop up when i wen to the final print scree.

I followed instructions on the web to disable skydrive.

When it was time to change user the existing user could not be removed.

The user name is one I never put in. It seems to have come with the machine.

Any help with this??



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Plumber

Plumber

  • Members
  • 409 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Eastford,CT. United States
  • Local time:04:39 AM

Posted 26 March 2014 - 03:27 PM

Just a wild guess but go into devices and printers from the control panel and see what your default printer is.I had that trouble with one note.



#3 blaumann

blaumann
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:39 AM

Posted 26 March 2014 - 03:51 PM

My only printer is a Canon.

Under printers it has

Fax ( I have no fax)

Microsoft XPS document writer. That thing has a big check mark.

What if any thing is my move?



#4 compnovo

compnovo

  • Members
  • 65 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pacific NW
  • Local time:12:39 AM

Posted 26 March 2014 - 05:09 PM

Looks like you need to set up your Canon printer under "Add Printer".  Your system is defaulting to the MS XPS document writer (which is what it does if it can't find an installed printer).


Core i7 4771 - GA-B85-HD3 - PNY GTX760 - 16GB G.Skill 1333 - Samsung 840 EVO 500GB SSD - Toshiba 2TB HDD - Corsair 200R Carbide Case - Corsair CX600M - Windows 8.1 Pro


#5 blaumann

blaumann
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:39 AM

Posted 26 March 2014 - 06:49 PM

A much needed system restore deleted the printer . Lots of other software too.

With help from Canon Support I am back printing. Of course now My epson scanner has died. No action from the on button. Computing is such fun1



#6 blaumann

blaumann
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:39 AM

Posted 27 March 2014 - 09:52 AM

My printer now works fine.

Fine from documents on the computer.

It still won't print shipping labels from the ebay web site. This is the number one thing I need it for. i am now out of business.

Ebay techs are usually useless.

Any ideas here???



#7 blaumann

blaumann
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:39 AM

Posted 27 March 2014 - 10:23 AM

The problem hasbecome evenmore clear. Ican't pint from ANY web page.

Any help?

win 8.1

classic shell installed

acer laptop



#8 compnovo

compnovo

  • Members
  • 65 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pacific NW
  • Local time:12:39 AM

Posted 27 March 2014 - 10:45 AM

The problem hasbecome evenmore clear. Ican't pint from ANY web page.

Any help?

win 8.1

classic shell installed

acer laptop

Here are some possible solutions...

http://support.microsoft.com/kb/973479

I would start with re-installing the printer drivers.


Core i7 4771 - GA-B85-HD3 - PNY GTX760 - 16GB G.Skill 1333 - Samsung 840 EVO 500GB SSD - Toshiba 2TB HDD - Corsair 200R Carbide Case - Corsair CX600M - Windows 8.1 Pro


#9 blaumann

blaumann
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:39 AM

Posted 27 March 2014 - 01:34 PM

I reinstalled the printer drivers yesterday. I will try some of the other stuff they suggest.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users