Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer not working right


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 siminu2

siminu2

  • Members
  • 69 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:New Hampshire
  • Local time:11:48 AM

Posted 23 March 2014 - 11:22 AM

Hello out there.  I have a computer which after updating Avast prompted to restart computer.  When the computer restarted it went as far as the log on page before it turned black and rebooted again.  I did manage to put it into safe mode and tried to do a system restore to this morning.  When it started again it went to the sign on page and then rebooted again.

 

I need direction.  I don't know what to think or how to proceed.

 

Thank you in advance for any help you can provide.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users