Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

PLEASE HELP!! Run Adwcleaner and explorer wont open!!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 DrVolvo

DrVolvo

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:42 AM

Posted 20 March 2014 - 11:56 AM

I've been having adware problems. Browseer would open with out any issues but words would apear highlighted and serveral extensions could not be deleted or disabled.

I ran Adwcleaner and since explorer wont open. Chrome opens fine though...

Any help!!???


Edited by hamluis, 20 March 2014 - 05:08 PM.
Moved from Win 7 to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 DrVolvo

DrVolvo
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:42 AM

Posted 20 March 2014 - 02:12 PM

I've installed the ie and tried to reinstall it but when I do it says there is a newer version already installed??!!



#3 JohnC_21

JohnC_21

  • Members
  • 21,596 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:42 PM

Posted 20 March 2014 - 03:33 PM

Hello, and welcome to Bleeping Computer

 

Download and run this repair utility.

 

http://www.tweaking.com/content/page/repair_internet_explorer.html


Edited by JohnC_21, 20 March 2014 - 03:33 PM.


#4 DrVolvo

DrVolvo
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:42 AM

Posted 21 March 2014 - 05:17 AM

I tried the repair. I ran it and states the following

Log:
Repair Internet Explorer
   Start (21/03/2014 11:15:30 a.m.)
   Running Repair Under Current User Account
   Running Repair Under System Account
   Done (21/03/2014 11:16:09 a.m.)
 
   Total Repair Time: 00:01:21
 
IE still WONT open. 
Anything else??


#5 DrVolvo

DrVolvo
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:42 AM

Posted 21 March 2014 - 05:34 AM

I took a glanze at the files AdwCleaner was deleting and saw many registry files. My guess is some that shouldnt got deleted??

I could do a system restore but then I would get the Adware back and i don't whant that. 

Why cant I just uninstall the IE and reinstall it!!??



#6 DrVolvo

DrVolvo
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:42 AM

Posted 21 March 2014 - 07:19 AM

I've know tried unistalling the latest update and reinstalling it. Still wont load...



#7 B-boy/StyLe/

B-boy/StyLe/

    Bleepin' Freestyler


  • Malware Response Team
  • 8,283 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Bulgaria
  • Local time:05:42 AM

Posted 22 March 2014 - 04:09 AM

I took a glanze at the files AdwCleaner was deleting and saw many registry files. My guess is some that shouldnt got deleted??

 

Adwcleaner should have a quarantine manager. Did you try to restore the entries to see if that will resolve the issues?

 

 

Regards,

Georgi


cXfZ4wS.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users