Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Browser Hijacked... Spyware Removers Not Working


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 fliparagon

fliparagon

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:04 PM

Posted 15 May 2006 - 10:22 PM

Hope you guys can help.

My browser's been hijacked by a persistent pest. I've run Adaware, Spybot and Pestpatrol in normal boot-up and 'Safe' mode but can't seem to get rid of whatever's running.

I have the typical symptoms. When entering a search topic in Yahoo and clicking on the results, I'm taken to random pages that don't match the original search results. I have hijackthis but I'm not too familiar on what route to take to clean up the computer. Here's a pasting of the 'hijackthis' log:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 8:17:16 PM, on 5/15/2006
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
D:\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Microsoft IntelliType Pro\type32.exe
D:\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\System32\devldr32.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware SE Personal\Ad-Aware.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\HJT\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://us.rd.yahoo.com/customize/ie/defaul...//www.yahoo.com
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = about:blank
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page_bak = http://www.yahoo.com/
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [type32] "C:\Program Files\Microsoft IntelliType Pro\type32.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AtiPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "D:\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKCU\..\Run: [updateMgr] C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\AdobeUpdateManager.exe AcRdB7_0_5 -reboot 1
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O16 - DPF: {1C78AB3F-A857-482E-80C0-3A1E5238A565} - file://C:\install.cab
O21 - SSODL: 3D Shadow by Lokas Software - {F4ABE0B6-F787-51B0-4E1A-9CF19B907F0F} - \csdd32.dll (file missing)
O21 - SSODL: System - {32A57C55-0D1A-47B4-96AC-9A598A3E20AE} - ssmc.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: AntiVir Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - D:\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPodService - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe



Any help would greatly be appreciated!

Thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:12:04 AM

Posted 17 May 2006 - 12:50 AM

Hello there fliparagon,

Welcome to Bleeping Computer :thumbsup:

Please download, install, and update the free version of Ewido Anti-Malware:
  • When installing, under "Additional Options" uncheck "Install background guard" and "Install scan via context menu".
  • When you run Ewido for the first time, you might get a warning "Database could not be found!". Click OK. We will fix this in a moment.
  • From the main Ewido screen, click on update in the left menu, then click the Start update button.
  • After the update finishes, the status bar at the bottom will display "Update successful"
  • Click on Scanner
  • Click on Complete System Scan and the scan will begin.
  • If ewido finds anything, it will pop up a notification. You can select "clean" and check the boxes "Perform action with all infections" and "Create encrypted backup" before clicking on OK.
  • When the scan is finished, click the Save report button at the bottom of the screen.
  • Save the report to your desktop
  • Close Ewido
Post the report from Ewido along with a new HijackThis log in your reply. How is your computer running?

Thanks,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#3 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:12:04 AM

Posted 29 May 2006 - 03:29 PM

Due to the lack of feedback this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team
a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users