Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

SETUP IS STARTING SERVICES*


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 StevenD11B

StevenD11B

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:00 PM

Posted 06 March 2014 - 06:54 PM

Hey everyone, my name is Steven, Looking for a Solution to a " SETUP IS STARTING SERVICES" error after I did a Factory Restore (but backed up the C Drive like an idiot). I have tried "SHIFT F10" during restart, and typing REGEDIT, and changing the SETUP.EXE value from 1 to 3. But still no change. I still get the SETUP IS STARTING SERVICES. Also It already said "CANNOT INSTALL WINDOWS blah blah blah restart thing" But still no change. What can I do? on ACER ASPIRE ONE.

Im trying ALT F12, and starting it in a different option. *Windows could not complete the installation. To install windows on this computer, restart the installation.


Edited by hamluis, 06 March 2014 - 08:12 PM.
Removed formatting - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 StevenD11B

StevenD11B
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:00 PM

Posted 06 March 2014 - 06:57 PM

I have restarted the installation and still nothing...setup is starting services...



#3 StevenD11B

StevenD11B
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:00 PM

Posted 06 March 2014 - 07:01 PM

ALT F12. Im now trying it using the option; boot up from last successful attempt. Nothing still. Im going to post everything I did on here. Until it is working.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users