Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't use FTP on Wanscam HW0023


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 IPCAMdcm

IPCAMdcm

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:17 PM

Posted 04 March 2014 - 05:08 AM

Recently i bought 2 Wanscam IP Cams.
Indoor : HW0024 and outdoor HW0023
 
The HW0024 works perfect incl. email alarm service and FTP upload service
 
With the HW0023 outdoor cam i have some problems.
All the functions work oke incl. email alarm service. But the FTP upload service is not working and the HW0023 is not creating a alarm log.
All the settings of both Cams are the same and the FTP test on the HW0023 works when testing.
 
Can you help me to solve this problem.
 
Thanks
 
Dick
The Netherlands


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CaveDweller2

CaveDweller2

  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:17 AM

Posted 04 March 2014 - 02:14 PM

There is a Wanscam camera thread that starts with --> http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/488281/help-configuring-wanscam-wireless-ip-camera-x3/?p=3000598  I'd have a read through there and maybe your issue has been addressed.


Hope this helps thumbup.gif

Associate in Applied Science - Network Systems Management - Trident Technical College


#3 aroundm21

aroundm21

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 22 September 2014 - 02:07 PM

I have very similar problems so interested to know whether you fixed yours.

Mike, Manchester.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users