Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Firefox problems and mega slow internet connectivity but computer runs fine.


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 tokyoscarab

tokyoscarab

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:20 AM

Posted 03 March 2014 - 01:04 PM

I've been having problems on this version of windows 7 ultimate 64x I installed on a friend's computer. Everything works fine but firefox occassionally would open a new tab to random spamware sites and things of that nature but only when firefox was open. The other problem I'm having is that before this started, everything ran great, but now, the internet on this computer runs horribly slow, I've ran speed tests on speedtest.net and it's showing ping of over 300 and downloads and upload speed of under 1.00 mb/s. I run the same tests on my laptop and it's showing my internet is running fine at 10-15 mb/s.  The desktop runs fine otherwise.  I can't seem to shake this problem.  I thought I had fixed it last night when things ran great again, but this morning when i booted it up, the same problem with the internet happened.  I have no idea what's going on. I have ran malware bytes, rkill, and combo fix scans. I have the combofix log attatched to this. I look forward to any help / insite you guys can give me into this problem.

Attached Files


Edited by tokyoscarab, 03 March 2014 - 01:11 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 aharonov

aharonov

  • Malware Response Team
  • 2,441 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:20 PM

Posted 04 March 2014 - 05:28 AM

Hi there,

please run a FRST scan:


Please download Farbar Recovery Scan Tool and save it to your Desktop.
  • Start FRST with administator privileges.
  • Make sure the option Addition.txt is checked and press the Scan button.
  • When finished, FRST will produce two logs (FRST.txt and Addition.txt) in the same directory the tool was run from.
  • Please copy and paste these logs in your next reply.


#3 aharonov

aharonov

  • Malware Response Team
  • 2,441 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:20 PM

Posted 18 March 2014 - 05:37 AM

Due to the lack of feedback, this topic is now closed.

In the event you still have problems, please send me or any Moderator a Private Message and ask them to reopen this topic within the next 5 days.

Please include a link to your topic in the Private Message. Thank you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users