Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

why my realtek pcie gbe doesn't start?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mail.ozviat

mail.ozviat

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:09 AM

Posted 28 February 2014 - 03:41 PM

Hi 

unfortunately my network cannot start

i install my main board software (realtek  PCIe gbe family controller). but i cannot connect to net.

green LED corresponding to my LAN doesn't blink

I don't know my problem is a software problem or is a hardware problem

please help me

please help 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 CaveDweller2

CaveDweller2

  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:09 AM

Posted 28 February 2014 - 04:32 PM

Have you looked in Device manager? Are there any Unknown Devices or any yellow ! ? 


Hope this helps thumbup.gif

Associate in Applied Science - Network Systems Management - Trident Technical College





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users