Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hyperlinks not working in any email application.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Freedomfirefight

Freedomfirefight

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Columbus, OH
  • Local time:03:41 PM

Posted 25 February 2014 - 05:43 PM

For the past 2 weeks, The hyperlinks in my emails won't take me to the websites. I am using OE Classic and also tried Office Outlook, neither will work when I click on the hyperlink. When I click the hyperlink, the following error comes up;
 
"Unable to open http://www." etc.
 
"No application is associated with the specified file for this operation."
 
This is very annoying, I don't know what has happened, the hyperlinks used to work fine. Any help is appreciated.

Edit: Moved topic from Windows 7 to the more appropriate forum.~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,400 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:02:41 PM

Posted 26 February 2014 - 10:18 AM

Please download MiniToolBox  , save it to your desktop and run it.
 
Checkmark the following checkboxes:
  List last 10 Event Viewer log
  List Installed Programs
  List Users, Partitions and Memory size.
 
Click Go and paste the content into your next post.
 
Also...please Publish a Snapshot using Speccy - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic323892.html/page__p__1797792#entry1797792 , taking care to post the link of the snapshot in your next post.
 
Louis



#3 Freedomfirefight

Freedomfirefight
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Columbus, OH
  • Local time:03:41 PM

Posted 27 February 2014 - 08:36 PM

I can copy, but not paste the results, it will not let me for some reason.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users