Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer to tele hookup


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Chefjesus

Chefjesus

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:36 AM

Posted 18 February 2014 - 06:40 PM

Help! I recently moved and i had my computer running audio and video to my television in my bedroom and after i moved it didnt work anymore. Im running a geforce 550ti video card with a hdmi micro output and i have an adapter plugged into a 50' hdmi cable running to my tele. the problem is when i plug in my cable to the television the computer goes blank, so i know its getting som kind of video, but my television is blank as well. So i am unable to play with the settings and set up my duplicate screen setting. I only see my1 video output when i open the screen resolution and that is my monitor.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Kilroy

Kilroy

  • BC Advisor
  • 3,403 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Launderdale, MN
  • Local time:08:36 AM

Posted 24 February 2014 - 03:32 PM

Did anything change other than the location?  For example is the 50' cable new?  What is the make and model of the television?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users