Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BSOD after closing laptop lid


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 rman714

rman714

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 AM

Posted 06 February 2014 - 02:09 PM

Hey, I'm new to this troubleshooting game, I'd appreciate assistance!

 

For some reason, when I close my laptop lid, my laptop seems to blue screen.

 

It happens when I close it with a USB plugged in usually, but sometimes it happens with none plugged in.

 

It's an Asus G74Sx, and I'll attach the Minidump files as well.

 

I'd love to get some help from you tech gurus, any advice would be great!

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 zingo156

zingo156

  • BC Advisor
  • 3,333 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:37 AM

Posted 06 February 2014 - 02:16 PM

I recommend updating your chipset driver from asus: Global Intel INF Update Driver

 

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=G74Sx&p=3&s=336

 

Apparently the global link did not work, click the support link posted above and click on chipset, then click the global link there. Download and install and see if this corrects the problem.


Edited by zingo156, 06 February 2014 - 02:17 PM.

If I am helping you with a problem and I have not responded within 48 hours please send me a PM.

#3 rman714

rman714
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:37 AM

Posted 07 February 2014 - 04:52 PM

It says that's it a previous version of the software, but considering mine isn't working, I'll install it.

 

Let's hope it solves the issue.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users