Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

How do I fix an ie4uinit


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Linda B - DLD

Linda B - DLD

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:59 PM

Posted 06 February 2014 - 01:49 PM

I am told by my computer that the ie4uinit.exe cannot be found. I did a search and found a document that said it was required to run at startup. It gave me the command, the HKEY's and the CLSID. My problem does not go through those paths and I do not have that CLSID. I checked their path and their CLSID is not their.

 

This is what is in my registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432 Node\ Microsoft\Active Setup\Installed Components\ {2D46B6DC-2207-486B-B523-A557E6D54B47}

Stub Path  C:\Windows\system 32\cmd.exe/D/C start C:\Windows\System32\ie4uinit.exe - ClearIconCashe

 

I have Wow6432Node added to the chain of steps and my CLSID is entierly different.

 

My HKEY_CURRENT_USER does not have the stub path.

 

So, how do I get this command back if it is needed?

 

My computer starts up and runs fine; just a tiny bit slower on start up.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users