Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

HTML problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 wwzsocki

wwzsocki

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:47 PM

Posted 01 February 2014 - 07:37 AM

I have a unique problem I think because when I am searching google I can't find topic like this. I am working now to create a new web page on Wix http://adf.ly/crCRZ. I have added a lot of banners on this site using most common HTML app on Wix. When I was adding content to Html editor on my page I have recognised that some I can't see t, they just not appear on the page . I think "broken code" nothing more and I started using http://adf.ly/cvka3 to check banners before. I contacted 2 diffrent supports about the banners I can't see and I send them the link to the HTML checker and code which I can't see . They both repplied to me that they can see the banners with no problems and send me a screenshot . So the problem is in my computer somehow I can't see some HTML codes but WHY? If anyone here can help , maye somebody faced problem like this, please reply or share your opinion what could it be? 



BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Greg62702

Greg62702

  • Banned
  • 717 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:47 PM

Posted 01 February 2014 - 01:21 PM

I know you do not want to hear this, but your site looks like a Spammer site, that some eighth grader created.  Why do you want so much on that site?  I see no problems doing a trace route to Wix.com.  Your problem is that you have so much garbage on that page, it is causing a slowdown, which is overloading the browser.

 

Once I started blocking all of that garbage with Adblock Plus, your page loads very quick.



#3 wwzsocki

wwzsocki
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:47 PM

Posted 02 February 2014 - 01:17 AM

Thank you for your opinion. This is first site I made http://adf.ly/crCRZ  and that's why I ask here for help. The problem is that I can't see some of the HTML codes . That's why I add so many of them to now which I can see and how to work with HTML editor (placing,changing position,etc.) I am using free editor to check the codes  http://adf.ly/cvka3 . This is one of codes   :                                        "<a href="http://www.clixsense.com/?4587650" target=_blank><img src="http://csstatic.com/banners/clixsense_gpt300x250a.png" border=0></a> ".  Can you see that banner ? Because I can't and the question is why?



#4 Greg62702

Greg62702

  • Banned
  • 717 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:47 PM

Posted 02 February 2014 - 03:46 PM

Really cannot tell you with your Spam site.  I do not see anything at it, due to I block junk like you are serving up on that page.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users