Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

my malware wont start up????


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 XxEAGLE72xX

XxEAGLE72xX

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:25 AM

Posted 26 January 2014 - 01:58 PM

so whenever i open malwarebytes it gives me this "the item refereed to by this shortcut can not be accessed you may not have the appropriate permission" i have windows 7 64 bit

Edit: Moved topic from Windows 7 to the more appropriate forum.~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,757 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:05:25 AM

Posted 26 January 2014 - 02:16 PM

Welcome to Bleeping Computer XxEAGLExX.

 

Are you running as an administrator?

 

Have you tried running malwarebytes in Safe Mode?

 

What has prompted you to run malwarebytes?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 XxEAGLE72xX

XxEAGLE72xX
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:25 AM

Posted 26 January 2014 - 02:49 PM

Welcome to Bleeping Computer XxEAGLExX.

 

Are you running as an administrator?

 

Have you tried running malwarebytes in Safe Mode?

 

What has prompted you to run malwarebytes?

im 90% sure im running as admin it didnt give me option to run in safe mode and i have viruses/malware so thats why i use malware



#4 AV4Me

AV4Me

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:25 AM

Posted 26 January 2014 - 08:08 PM

Try right-clicking MalwareBytes and selecting run as administrator. Also it will not give you the option to run in safe mode, you have to boot into safe mode when booting your computer.

 

Have you tried launching MalwareBytes directly from its installation directory? And not with the shortcut?



#5 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,953 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:08:25 AM

Posted 26 January 2014 - 09:17 PM

Malwarebytes Troubleshooting Suggestions:
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif

#6 AlexSmithFanning

AlexSmithFanning

  • Members
  • 200 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Gardner, Kansas
  • Local time:08:25 AM

Posted 27 January 2014 - 10:21 PM

Sorry posted in wrong spot. This is not the place I intended to post the original.  :crazy:


Edited by AlexSmithFanning, 27 January 2014 - 10:23 PM.

I prefer Linux. Windows 10 is just to invasive for me.


#7 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,953 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:08:25 AM

Posted 28 January 2014 - 07:23 AM

Not a problem.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users