Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

have installed windows 7 ultimate but the computer didn't run after


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 kia0721

kia0721

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:15 AM

Posted 23 January 2014 - 04:32 PM

I was fixing my laptop because no application is working. Some kind of virus just make all the applications to be all internet files and it takes  a lot of time removing all the pop-ups IE windows whenever I open my laptop.

 

Now, I have decided to install windows 7 ultimate to my ASUS X42J but instead of having it smoothly done like before, the laptop just crashed... it keeps on rebooting and it drives me crazy...

 

please help me.... how can I fix it??



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:03:15 AM

Posted 23 January 2014 - 05:40 PM

You have a valid license to install Win 7 Ultimate?

 

You have a legal copy of Win 7 Ultimate?

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users