Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Am i? I'm really not sure...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sumospim

sumospim

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:40 PM

Posted 22 January 2014 - 02:14 AM

Hi all,

 

Some what I would call strange behaviour over the past 2 years including:

  • Unexpected shutdowns
  • Numerous but not continuous periods of hanging
  • High CPU (80-99%) usually local service host
  • High CPU with Antimalware Service Executable
  • Memory running mostly at 50-60%
  • One episode over 24 hours of booting up to log in screen and then shutting down
  • etc

I have ran MB with no infections found (log not posted due to rules)

 

I am using Windows 8.1 Pro

AMD Athlon processor TF 20 1.60 GHz

Memory 4GB

 

Any help/ thoughts greatly appreciated.

 

Simon

 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users