Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cant pull up links in Rogers Yahoo emails! Win 7 OS


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 sherryindera

sherryindera

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 19 January 2014 - 11:19 PM

When I pull up an Windows Live Mail email that have a link in it for some reason, It seems to be trying to pull up the link on the internet...with the web addy greyed out....but then it just sits there (thinking) and never pulls up the site addy. Browser was ie 11,  I tried to disable ie 11 hoping it would revert back to the prev ie 9 but that wouldnt activate, or I didnt know how to activate ie 9. I thought that was the cause, so I set google as my default browser thinking that would work. Doesnt work.
Any suggestions?

Edit: Moved topic from Introductions to the more appropriate forum.~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users