Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Am I Infected? {Rootkit?}


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tyvern

Tyvern

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:19 AM

Posted 12 January 2014 - 03:17 PM

Hello all.  First post here on bleeping computer.  Have been using some of your suggested tools in the past as you seem like a legit place to get them from.  

 

I recently installed AOMEI BackUpper, and it seems to have change my start up process.  Now before Windows 8 Logo comes up and it loads the OS, it states "Loading System..."  which never happened before that.  It has increased my load time. I just recently tried to run GMER, and it caused my computer reboot immediatly with no log file.  I have read through a similar topic, but was unsure if I should try those instructions as I am running a different OS then the OP of that thread.  Any help would be much appreciated. 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users