Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

windows 8 Internet Freeze but curtain things still work


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Mad_man111

Mad_man111

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:38 PM

Posted 06 January 2014 - 10:52 AM

Help,

 

I  am having a problem with loading webpages and curtain programs. But things like Skype still work fine, and everyone else on the network is fine. I have tried resetting the our router and has made no difference I used to be port forward to our hub but I removed the settings when I started having the problems. I have tried using 3 different browsers and they all have the same problem. Some of the programs that do work are Skype and SFTP(Filezilla). If I can't fix this I'm going to reset my computer to factory settings. 

 

If you need any more information then please tell me Thanks Mad_Man111



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,684 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:11:38 AM

Posted 06 January 2014 - 01:18 PM

If no one has a problem with the router I would suggest that the problem is with your computer.

 

What is the make and model of the router, and the computer?


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 Mad_man111

Mad_man111
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:38 PM

Posted 06 January 2014 - 01:48 PM

Well I resorted to re-installing the OS unfortunately Which has fixed it but it there was probably a better way off doing it. But the computer is custom built from  home and we have a bt home hub 2if you want the specs you can but as i said i have re-installed it



#4 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,684 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:11:38 AM

Posted 06 January 2014 - 01:59 PM

If it is now working properly, that's what is important.


Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#5 Mad_man111

Mad_man111
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:38 PM

Posted 06 January 2014 - 02:57 PM

Thanks Anyway






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users