Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't Browse


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 hharrisonmileman

hharrisonmileman

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 05 January 2014 - 08:33 PM

Hey people of the Internet! Just recently on my Dell Laptop, I've been having a problem with opening google chrome and when I type for instance "YouTube" into the search bar it loads for a couple seconds then quits and usual says "No Data Received". I assumed from then my Internet connection was off but looked in the lower right hand corner and had full bar strength for my Internet connection and it even said Internet access but yet I wasn't able to connect to anything dealing with Internet. Thinking my router was down I checked it and well everything works in my house such as iPhones, iPods, game systems,etc. So what's going on with my laptop? Please help!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:21 AM

Posted 06 January 2014 - 05:47 AM

Have you tried a different browser?



#3 hharrisonmileman

hharrisonmileman
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 January 2014 - 06:20 PM

Well nothing works not just the browser, can't connect to steam either here's ip configuration if that helps


Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : MyPC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . .: Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . .: No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . :No

Wireless LAN adapter Local Area Connection* 12:

Media State . . . . . . . . . . . . : Media Disconnected
Connection-Specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . . : Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 16-17-31-86-C7-3B
DHCP Enabled. . . . . . . . . . .: Yes
Autoconfiguration Enabled . .: Yes

Wireless LAN adapter Local Area Connection* 11:

Media State . . . . . . . . . . . . : Media Disconnected
Connection-specific DNS Suffix. :
Description. . . . . . . . . . . . . : Microsoft Hosted Network Virtual Adapter
Physical Address. . . . . . . . . .: 56-17-31-86-C7-3B
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . .: Yes
Autoconfiguration Enabled . . .: Yes

Ethernet adapter Bluetooth Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . . .: Media Disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . . . : Bluetooth Device (Personal Area Network)
Physical Address. . . . . . . . . . : A4-17-31-86-C7-3C
DHCP Enabled . . . . . . . . . . . .: Yes
Autoconfiguration Enabled . . . .: Yes

Wireless LAN adapter Wi-Fi:

Connection-specific DNS Suffix .:
Description . . . . . . . . . . . . . . .: Dell Wireless 1703 802.11b:g:n (2.4GHz)
Physical Address. . . . . . . . . . . : A4-17-31-86-C7-3B
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled. . . . .: Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . . .: fe80::25d0:554c:c030:b6e7%4(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . . . . : 192.168.1.7(Preferred)
Subnet Mask. . . . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . . . : Sunday, January 5, 2014 9:59:46 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . . . . : Tuesday, January 7, 2014 3:45:25 PM
Default Gateway. . . . . . . . . . . .: 192.168.1.1
DHCP Server. . . . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . . . : 346298161
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . .: 00-01-00-01-19-F4-70-04-A4-17-31-86-C7-3B

DNS Servers . . . . . . . . . . . . . .: 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . . : Enabled

Ethernet adapter Ethernet:

Media State . . . . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . . . . .: Realtek PCIe FE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . . . : E0-DB-55-8F-5A-A2
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . . .: Yes
Autoconfiguration Enabled . . . .: Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 14:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . . . .: 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . .: Yes
IPv6 Address . . . . . . . . . . . . . .: 2001:0:5ef5:79fb:28b5:f66:9eae:f50d(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . . .: fe80::28b5:f66:9eae:f50d%10(Preferred)
Default Gateway. . . . . . . . . . . .: ::
DHCPv6 IAID. . . . . . . . . . . . . . : 167772160
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . . : 00-01-00-01-19-F4-70-04-A4-17-31-86-C7-3B

NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . . . : Disabled

Tunnel adapter isatap.(4D00385D-EADE-4DFF-BC60-811125570EEE):

Media State . . . . . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . .:
Description. . . . . . . . . . . . . . . .: Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address . . . . . . . . . . . .: 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled. . . . . .: Yes

#4 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:21 PM

Posted 06 January 2014 - 07:33 PM

Try rebooting your laptop and router, any difference?


Tekken
 


#5 hharrisonmileman

hharrisonmileman
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 January 2014 - 07:39 PM

Charter told me to reboot router a week or two ago and that unfortunately didn't work. And I've rebooted the computer many times ha ha and still nothing :/

#6 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:21 PM

Posted 06 January 2014 - 09:05 PM

How about reinstalling or updating your driver from the manufacturing site?


Tekken
 


#7 hharrisonmileman

hharrisonmileman
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 January 2014 - 09:16 PM

How do you do that? And would that also lose all of my data such as documents and saved videos, pictures, etc. that I haven't backed up?

#8 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:21 PM

Posted 08 January 2014 - 03:36 AM

Depending on your Dell computer model, the support site is your ticket to acquiring the latest or recent drivers and no you won't loose any data by just reinstalling any drivers.


Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users