Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having trouble loading websites where I have to log in


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Insp. Bumstead

Insp. Bumstead

  • Members
  • 79 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:16 AM

Posted 05 January 2014 - 09:42 AM

Recently I've been having trouble loading certain websites after I have logged in.  What happens is the following: I access the main page.  This I can do without any problem; the page loads in full and then I attempt to log in.  However after "redirecting" me, my browser merely loads a blank white page with nothing at all.  Adjusting the firewall settings doesn't seem to make any difference.

 

I am using a wireless connection, however with a wired connection, the problem seems to go away.  My router model is TP-Link WR740N.  I have tried using both Chrome and FireFox.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Zuljania

Zuljania

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:16 PM

Posted 28 January 2014 - 08:25 AM

Hey Insp. Bumstead.

 

Have you tried running "Compatibility Mode" ?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users