Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Cannot Access ONE site from ONE Machine on Network


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ScoopDL

ScoopDL

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 01 January 2014 - 10:22 PM

I got a new Win7 64 bit machine and it's great. Except that for some reason I can't load www.expedia.com. It's the only site I've tried to use that times out. Everything else on my network (all other pcs, phones, tablets) can load the webpage, but my new main machine experiences a timeout error from just this ONE site. I've connected the machine directly to the modem, bypassing the router and I get the same error. I've reset everything. Disabled AV & Firewall, Can't be the router since other devices connect through it and I have the same issue without using the router. Pining from the affected machine also results in a timeout. Tracert reveals:

 

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright © 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
 
C:\Windows\system32>cd c:\
 
c:\>tracert www.expedia.com
 
Tracing route to www.expedia.com [75.126.192.209]
over a maximum of 30 hops:
 
  1    <1 ms     1 ms    <1 ms  192.168.2.1
  2     2 ms     1 ms     1 ms  192.168.1.1
  3     8 ms     8 ms     9 ms  10.90.64.1
  4    15 ms     7 ms     9 ms  dtr04rvsdca-tge-0-1-0-1.rvsd.ca.charter.com [96.
34.100.68]
  5    18 ms    11 ms    11 ms  crr02rvsdca-tge-0-4-0-3.rvsd.ca.charter.com [96.
34.98.126]
  6    15 ms    15 ms    15 ms  bbr01rvsdca-bue-3.rvsd.ca.charter.com [96.34.1.3
0]
  7    17 ms    14 ms    20 ms  prr01lsanca-bue-5.lsan.ca.charter.com [96.34.3.7
]
  8    13 ms    12 ms    13 ms  eqix-la2.softlayer.com [206.223.123.145]
  9     *        *        *     Request timed out.
 10     *        *        *     Request timed out.
 11     *        *        *     Request timed out.
 12     *        *        *     Request timed out.
 13     *        *        *     Request timed out.
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16     *        *        *     Request timed out.
 17     *        *        *     Request timed out.
 18     *        *        *     Request timed out.
 19     *        *        *     Request timed out.
 20     *        *        *     Request timed out.
 21     *        *        *     Request timed out.
 22     *        *        *     Request timed out.
 23     *        *        *     Request timed out.
 24     *        *        *     Request timed out.
 25     *        *        *     Request timed out.
 26     *        *        *     Request timed out.
 27     *        *        *     Request timed out.
 28     *        *        *     Request timed out.
 29     *        *        *     Request timed out.
 30     *        *        *     Request timed out.
 
Trace complete.
 
On a deveice that can connect I get this:
 
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright © 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
 
C:\Users\Home>cd c
The system cannot find the path specified.
 
C:\Users\Home>cd c:\
 
c:\>travert www.expedia.com
'travert' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
 
c:\>tracert www.expedia.com
 
Tracing route to e6238.a.akamaiedge.net [23.210.147.53]
over a maximum of 30 hops:
 
  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.2.1
  2     2 ms     1 ms     1 ms  192.168.1.1
  3     9 ms     7 ms     9 ms  10.90.64.1
  4    17 ms    11 ms     8 ms  dtr04rvsdca-tge-0-1-0-1.rvsd.ca.charter.com [96.
34.100.68]
  5    17 ms    11 ms    11 ms  crr02rvsdca-tge-0-4-0-1.rvsd.ca.charter.com [96.
34.100.126]
  6    11 ms    15 ms    15 ms  bbr01rvsdca-bue-3.rvsd.ca.charter.com [96.34.1.3
0]
  7    13 ms    14 ms    14 ms  prr01lsanca-bue-5.lsan.ca.charter.com [96.34.3.7
]
  8     *       15 ms    19 ms  ae2.ar1.lax1.us.nlayer.net [69.31.127.49]
  9    15 ms    12 ms    12 ms  as20940.ae18.ar1.lax1.us.nlayer.net [69.31.124.7
8]
 10    12 ms    14 ms    13 ms  a23-210-147-53.deploy.static.akamaitechnologies.
com [23.210.147.53]
 
Trace complete.
 
I'm baffled. Every other site loads. I just can't book my trip on my main computer. Help :)

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ScoopDL

ScoopDL
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:55 AM

Posted 02 January 2014 - 07:14 PM

Figured it out thanks to someone over at CNET. Seems my windows 7 machine had a set DNS, just had to change it to obtain DNS server automatically. Problem fixed :) Hope this helps anyone having the same issue.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users