Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Tablet Slate Stylus pen not working----hard drive related?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 PepeC

PepeC

  • Members
  • 35 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Minnesota
  • Local time:10:07 PM

Posted 30 December 2013 - 12:53 PM

I have a Motion Computing LS800,OS Windows XP. You write on the screen with a Waco pen(stylus) . It just started to have problems. Works only for a little while right after booting up and then stops working. Also at the same time it has a hard time finding files that it found instantly before, you know the flash light comes on the screen and shines back and forth. Could it be the hard drive is starting to break down? Tried updating drivers and tried system restore, nothing helps, I'm not a tech guy so I don't know



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SpywareDoc

SpywareDoc

  • Members
  • 688 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Maryland, USA
  • Local time:11:07 PM

Posted 30 December 2013 - 03:50 PM

Have you tried Motion Computing's Technical Support? http://www.motioncomputing.com/support/support_legacy.asp



#3 PepeC

PepeC
  • Topic Starter

  • Members
  • 35 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Minnesota
  • Local time:10:07 PM

Posted 30 December 2013 - 04:14 PM

I just looked at your link and I will give that a try for the pen, but what about all of the sudden it has problems finding files it use to find instantly before?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users