Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Youtube problems.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Konig91

Konig91

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:29 AM

Posted 19 December 2013 - 08:09 AM

For 2 days certain youtube videos won't load, while other videos will play. It just shows a larger than usual spinning circle and it's not loading the video. I  am using Comodo Dragon (Chrome with a bit more security and privacy) and I have a pretty decent internet connection.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:29 PM

Posted 19 December 2013 - 11:08 AM

Your description is too vague. Post a Youtube link that does load and post a link that doesn't load so we can see for ourselves. 



#3 Konig91

Konig91
  • Topic Starter

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:29 AM

Posted 19 December 2013 - 11:35 AM

This one works: http://www.youtube.com/watch?v=2pCqifqD0KQ&feature=c4-overview&list=UU1CSCMwaDubQ4rcYCpX40Eg

 

This one doesn't: http://www.youtube.com/watch?v=K4rBN7CE1Mo



#4 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:29 PM

Posted 19 December 2013 - 06:53 PM

They both work fine for me. Try a different browser and see what happens. There is no logical reason why one would work and one wouldn't work. It's the same website. That makes this difficult to diagnose. 



#5 Konig91

Konig91
  • Topic Starter

  • Members
  • 15 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:29 AM

Posted 20 December 2013 - 03:30 AM

Yeah, I tried a different browser and they work. The thing is I want to keep my current browser for the saved passwords and bookmarks.



#6 frankp316

frankp316

  • Members
  • 2,677 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:29 PM

Posted 20 December 2013 - 05:41 AM

Then it's a problem with Comodo Dragon. I've never used it. I use Chrome. It could be the security settings are too high. But I don't know if there are enough BC members using it for anyone to help. I bet Comodo has a help forum. Try that. 



#7 Darktune

Darktune

    Very Purple


  • Members
  • 1,139 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Wales
  • Local time:12:29 AM

Posted 20 December 2013 - 09:53 AM

If you want to keep your browser just for saved passwords/cookies/history/bookmarks then you can import them into another one. I've done this before from IE>firefox and back.

 

Just let me know if you want help with this.


It's very hard to imagine all the crazy things that things really are like. 

Electrons act like waves.. no they don't exactly, they act like particles.. no they don't exactly.

Words and ideas can change the world.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users