Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Google Chrome browser wont open for administrator, but will for other users


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 peerajmeri

peerajmeri

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:28 AM

Posted 17 December 2013 - 11:14 PM

Hi,

It's strange, but since last 2 days I (administrator) am unable to open my google chrome browser. I click on it and nothing happens. I have uninstalled it and then installed it 3-4 times, but again the browser does not open. Suprisingly, other users on this same PC are able to log on to their accounts and are able to use google chrome. I have windows XP SP3 and have Avast internet security( free version) and paid Malware Bytes Pro. I am able to use internet explorer and firefox, just not Google Chrome. Any help is appreciated. Thanks



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 peerajmeri

peerajmeri
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:28 AM

Posted 21 December 2013 - 03:42 PM

Hey, I got it fixed. I read somewhere that they solved this problem by uninstalling Google Chrome through CCleaner and not through Add/Remove Programs or Revo Uninstaller. It worked.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users