Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Adobe Flash Player Following Me


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Robert Sukovich

Robert Sukovich

  • Members
  • 358 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Van Buren, Arkansas
  • Local time:12:12 AM

Posted 07 December 2013 - 11:27 PM

Went to Gamesville to play a game and I kept getting this pop-up on the bottom of the page saying; This webpage wants to run the following add-on: 'Adobe Flash Player' from "Adobe Systems Incorporated'. As I type this, the same pop up appears on the bottom of this page. When it appeared on the Gamesville website, I allowed it but it still came back, over and over again.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Trakeen

Trakeen

  • Members
  • 126 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Tyler, TX
  • Local time:11:12 PM

Posted 07 December 2013 - 11:33 PM

What browser are you using, and have you tired to clear the cache?



#3 Robert Sukovich

Robert Sukovich
  • Topic Starter

  • Members
  • 358 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Van Buren, Arkansas
  • Local time:12:12 AM

Posted 08 December 2013 - 09:51 AM

Browser is IE 11 and the cache is cleared.



#4 Trakeen

Trakeen

  • Members
  • 126 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Tyler, TX
  • Local time:11:12 PM

Posted 08 December 2013 - 11:10 PM

Well, I haven't seen that specific problem before.

 

The first thing I would try would be restarting the computer, going back to that site and seeing if you still have the same problem.  If you do I would first try uninstalling flash player and reinstalling it.

 

If that doesn't fix the issue I would try installing Firefox,

 

If you need more instructions or help let me know.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users