Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

inbuild camera & WiFi not working


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 shantanuparadkar

shantanuparadkar

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:00 AM

Posted 05 December 2013 - 04:13 AM

hello friends
recently i changed the OS of my Sony Vaio laptop to windows 7 from Vista home premium 32 bit. I encountered few problems in camera drivers and other things. so i changed my plan and shifted back to Vista home premium 32 bit. now i am not being able to use my inbuilt camera. why this is so? i tried installing the drivers pack from sony web site but it gave me error "file is corrupt". what should i do now to use that function?
there is an wifi switch in my laptop, few months back it was working properly but now (even before changing to windows 7) it never allowed me to connect to wireless networks available even after switching it on. it says there are no networks available when i could connect to network with my phone. how to resolve this?


Edited by hamluis, 05 December 2013 - 04:55 PM.
Moved from Vista to Internal Hardware - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users