Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows 8.1 Possible Virus, Rootkit, or Something?!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 kpo2525

kpo2525

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:24 AM

Posted 03 December 2013 - 08:10 PM

I am currently running Windows 8.1 and have been experiencing the following issues:

 

- Not receiving Windows 8.1 Updates.

 

- WinPatrol keeps alerting me with: " A Change Has Been Detected in Your Windows Auto Update Settings" when I have done nothing at all. 

 

- Trouble Updating/Installing Adobe Acrobat Pro and/or Creative Cloud Apps.

 

- When Logged in under my user account, "run" does not run with Admin Privileges, however it does with the "Net User" Hidden Account.

 

- When I visit the Windows Update Site in IE11, I receive a message stating: "To use this site, you must be running Microsoft Internet Explorer 5 or later."

 

- Certain Drivers (although recommended by Dell for my Service Tag) are not installing.

 

Other Info:

 

- I was recently infected with ScorpionSaver, but did "Dell System Recovery" to remove it.

 

- MalwareBytes scan comes up empty. 

 

- Windows Update Troubleshooting Report give error code: 0x80070490

 

If anyone could help me out I would greatly appreciate it!



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users