Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Powerline failure


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 mglinert

mglinert

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:15 PM

Posted 19 November 2013 - 10:52 AM

I fear this could be more of an electrical problem than a computing problem.

On the upper floor of my house, powerline works satisfactorily in 2 rooms, but not at all in others.

This floor has its own circuit breaker.

What could be going wrong?

 

For what its worth - and I don't think it makes a lot of difference - I'm using Netgear XAV5001 Powerline adapters. I have tested the individual adapters and found that they all work normally. I

conlude that the problem is with the sockets, not the adapters.

 

How can I diagnose and remedy this problem?

 

I'll be grateful for any suggestions.

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SpywareDoc

SpywareDoc

  • Members
  • 676 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Maryland, USA
  • Local time:05:15 PM

Posted 19 November 2013 - 11:23 AM

The whole floor is on a single circuit breaker? What amp is the breaker? What else is on that same breaker? Any motors?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users