Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sound issues when connecting to a TV


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 KahnArtizt07

KahnArtizt07

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Bay Area, California
  • Local time:11:50 PM

Posted 12 November 2013 - 01:23 AM

Whenever I hook my computer up to my TV via HDMI, I have issues with the sound. Whenever there are quiet moments during a movie for example, a loud buzzing noise can be heard but once something happens in the movie that makes sound it goes away and is replaced by the normal audio. It can be very distracting and I am wondering how I could go about fixing this.

 

I do not want to use my computer speakers for the movie since they are on the opposite side of the room and its just weird having the sound come from somewhere other than the TV. Thanks!



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users