Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Windows Vista is not loading..


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 kile32

kile32

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:54 AM

Posted 11 November 2013 - 12:49 PM

I have Dell Insperion 530S
2 GB RAM
32-bit
Processor: Genuine Intel 2160 @ 1.80HGz

OS: Windows Vista         

 

I am having trouble loading my Windows.  One day my computer shut down and during the re-boot, I would get the Windows screen asking me for my administrator name and password.  But it would accept my answer.  So I re-booted and hit the F8 key to be able to go to the last working login.  That worked but the system was so slow.  I tried to load my Anti-Virus scan but the computer would shut down on me. 

What is my first step in finding out what the problem could be?


Edited by hamluis, 11 November 2013 - 04:15 PM.
Moved from Vista to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users