Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Outlook 2010 rule not working occasionally


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 flobiwan

flobiwan

  • Members
  • 100 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:00 AM

Posted 08 November 2013 - 07:33 AM

I work for a company that uses an exchange server for the emails.  When they switched to this new email system, i had to upgrade to Outlook 2010.  I receive emails in 3 different exchange inboxes (Fredd, AP, and Billing) which had to be set up in my Outlook.  For ease of use, i created a separate personal inbox and created rules that automatically copy all emails coming into the 3 exchange inboxes into this one personal inbox.  The problem is that, every once in a while, emails don't get copied over from the Billing exchange inbox.  It happens about once a week or so for a 2-3 hour block. This seems to be happening most often on Sundays (although it may happen other times i'm not aware of).  I don't even realize i didn't see the emails until someone notifies me that i didn't respond.  Then, i look at the Billing inbox and the email is there. 

 

Is there something that just causes Outlook rules to not work sometimes?  Can this be fixed?  I am running a Windows 7 64-bit PC.


Edited by flobiwan, 08 November 2013 - 07:33 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:04:00 AM

Posted 08 November 2013 - 08:24 AM

First thing I would do is to look at the rules and compare the rules to the message and see if the messages contain something that the rule doesn't have in it.

#3 flobiwan

flobiwan
  • Topic Starter

  • Members
  • 100 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:00 AM

Posted 08 November 2013 - 07:15 PM

I checked that.  It's just a simple rule i.e. "copy all messages coming into this inbox to another inbox".

 

Somebody told me that it may be due to the fact that i leave Outlook open 24/7 (my computer is never off).  Could this have something to do with it?



#4 cryptodan

cryptodan

    Bleepin Madman


  • Members
  • 21,868 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Catonsville, Md
  • Local time:04:00 AM

Posted 08 November 2013 - 07:18 PM

No that shouldnt have anything to do with it, have you tried recreating the rule?

#5 flobiwan

flobiwan
  • Topic Starter

  • Members
  • 100 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:00 AM

Posted 08 November 2013 - 08:03 PM

Didn't try that but i'll give it a shot .  Don't know why that would help if i recreated the same rule but i'll try it.



#6 mxcomad2

mxcomad2

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:00 AM

Posted 14 November 2013 - 04:19 AM

Hi,

i am having exactly the same problem! I am searching for a solution but i could not find anything in any forum. I have recreated many times the rules without any positive result. An ideas?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users