Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Explorer.exe unknown hard error


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Maester Trea

Maester Trea

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:49 PM

Posted 06 November 2013 - 04:03 PM

Sorry if i ended up posting this in the wrong spot i couldn't really see anywhere else.

 

But anyway, after booting up my computer this morning and leaving the start menu of windows 8 i had gotten a message that said "Explorer.Exe - System Warning  Unknown hard error" so i click on OK to get out of the window then my screen flashed and after that everything was perfectly normal after that.

After a reboot it didn't pop up the second time but after rebooting a 3rd time it had popped up again.

 

If anyone has any idea on why i'm getting this message on start up please let me know.

 

Also I did get some help here on the "Am i infected" forum the other day and a helper had me do a few scans not sure if that might of caused it buy that's only thing major that i really remember doing this past week. 


Edited by Maester Trea, 06 November 2013 - 04:17 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Maester Trea

Maester Trea
  • Topic Starter

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:49 PM

Posted 07 November 2013 - 02:24 PM

Still having the problem,  didn't pop up this morning when i booted up but after i got home from classes it had popped up after starting up.


Edited by Maester Trea, 07 November 2013 - 02:24 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users