Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

avast anti virus


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 rp-57

rp-57

  • Members
  • 469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:oklahoma
  • Local time:09:32 PM

Posted 05 November 2013 - 05:46 PM

need help with avast, I uninstalled this stuff off my pc and avast is still in my out going emails.   at the bottom says avast is protecting my pc from viruses and including this advertisement in my out going emails.   is there  any way that I can get rid of that?    thankyou.


Edited by hamluis, 07 November 2013 - 09:57 AM.
Moved from Win 7 to AV/AM Software - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TsVk!

TsVk!

    penguin farmer


  • Members
  • 6,236 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Antipodes
  • Local time:12:32 PM

Posted 05 November 2013 - 06:37 PM

which email client?



#3 Roodo

Roodo

  • Members
  • 760 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:32 PM

Posted 05 November 2013 - 06:37 PM

Did you use their uninstall:
http://www.avast.com/uninstall-utility

#4 rp-57

rp-57
  • Topic Starter

  • Members
  • 469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:oklahoma
  • Local time:09:32 PM

Posted 05 November 2013 - 06:46 PM

I have uninstalled 2 times already.  I don't see avast in the uninstalled area but I do see avast in my out going mail.  I use yahoo.   Thanks from gina



#5 rp-57

rp-57
  • Topic Starter

  • Members
  • 469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:oklahoma
  • Local time:09:32 PM

Posted 05 November 2013 - 07:01 PM

Ok I did the uninstalled from the link in your reply will see if this helps.  Thanks very much. from gina



#6 Roodo

Roodo

  • Members
  • 760 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:32 PM

Posted 05 November 2013 - 07:11 PM

Let us know how it goes.

#7 TsVk!

TsVk!

    penguin farmer


  • Members
  • 6,236 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Antipodes
  • Local time:12:32 PM

Posted 05 November 2013 - 07:12 PM

go to the Avast forum... they will know. No need for us to ask them, for you.

 

http://forum.avast.com/index.php?PHPSESSID=53u7u7iqvhts2mdon1h7qqs596&



#8 rp-57

rp-57
  • Topic Starter

  • Members
  • 469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:oklahoma
  • Local time:09:32 PM

Posted 05 November 2013 - 07:20 PM

Let us know how it goes.

OK Seems to be OK now after the uninstalled link you sent me.  Gee I forgot bout that but I think is all gone now I hope. thankyou very much.  From Gina in oklahoma



#9 rp-57

rp-57
  • Topic Starter

  • Members
  • 469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:oklahoma
  • Local time:09:32 PM

Posted 05 November 2013 - 07:21 PM

go to the Avast forum... they will know. No need for us to ask them, for you.

 

http://forum.avast.com/index.php?PHPSESSID=53u7u7iqvhts2mdon1h7qqs596&

Thanks I think I have it fixed I hope. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users